Min søster er ovenud opslugt af den splinternye påhængsmotor!

Jeg tænker at blive ejer af egen virksomhed ligesom min skønne bedre halvdel. Han ejer egen forretning, og sælger udstyr til små både, som f.eks navigationsudstyr. For øjeblikket er afhændelsen af en hurtigt påhængsmotor , www.vestfynsmarinecenter.dk/index.php/motorer, i hastig vækst. Vi alle har set ham have travlt, så jeg er vidende om, hvor meget dét fordrer at være selvstændig. Når ens hverdagsliv er kendetegnet ved en høj grad af suverænitet, er der ik et tydeligt grænseskel mellem arbejde & fridagene, fordi grænserne mellem dem bortraderes. Dét betyder, at man aldrig har fri, fordi man konstant tager arbejdet med hjem. Og det er en problematisk kendsgerning, som gør mig bekymret, & resulterer i, at jeg genovervejer mine agendaer for fremtiden. For vores liv er for kortvarigt til at være så forjaget, at livet lutter passerer forbi!

Jeg har ligeledes nogle usikkerheder ved, at jeg slet ej har opdaget min interesse. Min allerbedste ven er helt vild med både, og for hvilken dyr påhængsmotor, der er kommet i handlen. Jeg er derimod ik optaget af, om en påhængsmotor er splinterny eller gammel. Min kammerat formidler ofte historier om den og den påhængsmotor, og jeg kan sanse, at han er helt vild med det pågældende emne. & som den oprundende anmærkning må dét være dét springende punkt her i livet: at identificere, hvad du er passioneret omkring, og efterfølgende gå efter, at du kan være beskæftiget med det resten af livet. Så er flere sikre på, at vi som mennesker ender vores dage som begejstret for livet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.