Min rare datter og jeg er på udkig efter en efterskole sjælland – meget gerne en temmelig billig en!!

Efter ferien ska vores søde datter spendere et år på efterskole!! Efterskole-opholdet er noget hun har funderet over ret så længe!! Men det er hundrede procent sikkert, at jeg også tror, at et år på efterskole er en super duper idé!! Vores super fortrinlige datter har uheldigvis været i en folkeskoleklasse, hvor der har været virkelig meget mobberi…! Det er ej udelukkende vores super uskyldige datter, at klassens mobning er henvendt mod, men den konstante mobning har skabt en super skrækkelig stemning og omgangstone… Og jeg tænker helt bestemt, at det er super godt, at hun tager væk fra det… Hun vil gerne tilmeldes en efterskole sjælland! Dét har hun afgjort med sig selv, af den årsag at det er tilpas langt væk fra hendes søde forældre… Men samtidig ik´ så langt væk, at det tager umindelige tider at tage hjem på weekend-besøg! Hun går kolossalt meget op i ball room dancing, så vi er på udkig efter en efterskole, hvor de kan tilbyde efterskole dans… Hun har danset rundt siden hun var helt lille, og har ALTID elsket at performe… Af den grund vil hun således gerne opstøve en efter skole, hvor de har rummene til, at man ka performe efterskole teater

Både min dejlige kæreste og jeg er overbeviste om, at det er enormt positivt for hende, at hun skal på en efterskole sjælland… Men på samme tid må jeg alligevel også sige, at det bliver vildt underligt, at hun for en tid flytter fra os. Jeg tænker også, at det er fordi, at hun er det allerførste barn, der forlader hjemmet! Lykkeligvis har vi stadigvæk 2 derhjemme, som vi ka holde om…! Jeg er slet ik i tvivl om, at vores datter bliver glad for at kunne udfolde sig med både efterskole dans og efterskole teater!! Så naturligvis ska hun tage af sted, også selvom hendes mor har enormt svært ved at slippe kontrollen…! Jeg boede jo faktisk selv på en efterskole sjælland, af den årsag er jeg klar over, hvor skønt sådan et ophold kan være! Jeg havde en herlig tid på min efterskole, & dét ska hun selvfølgelig også have… Det har hun helt sikkert fortjent efter nogle virkelig dumme år…!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.