Min nyligt opstartede gesjæft offererer al slags glatførebekæmpelse.

Min barnlige drøm er gået i opfyldelse. Jeg har etableret min egen en-mands virksomhed. Det er en fantasi, som jeg har haft i evigheder. Men jeg følte, at det var nu eller aldrig nogensinde. Og derfor gik jeg til værks med det samme. Det passede ekstremt fint med, at konens og mine små vidundere er blevet større, så de ik’ kræver akkurat lige så meget af min tid som da de var mindre. Min kloge kone ytrede hårdt og præcist, at hvis jeg ønskede at udleve min drøm, måtte det være nu, før at vi begge to blev gamle og dovne. Min lille gesjæft offererer snerydning København som det første, samt saltning af veje og en grundig glatførebekæmpelse. Jeg har i mange år været ansat indenfor glatførebekæmpelse, hovedsagligt snerydning København og saltning af veje. Men jeg havde virkelig brug for nye opgaver, og jeg har evig og altid drømt om at blive chef. & det allermest rationelle var at blive indenfor samme felt med glatførebekæmpelse, idet at jeg jo begribeligvis har en masse erfaring indenfor området…

Dét at være iværksætter er komplet ukendt territorium for mig… Og her afhænger jeg af Jer! Jeg beder til Gud om, at I kan give nogle kløgtige råd og idéer vedrørende dette emnefelt. Jeg har før overvejet at begynde på diverse aftenskole-kurser for at komme til at forstå dette emne. Men jeg må krybe til korset og indrømme, at jeg ik’ synes, at dagene er lange nok til det. Så jeg tænker, at jeg i fritiden selv kan læse mig frem til det mest essentielle. Jeg har sidste år oplevet, hvordan diverse sider er et fortrinligt sted at udveksle erfaringer. Jeg deler hjertens gerne min erfaring med generel glatførebekæmpelse, samt saltning af veje og min erfaring med for det meste snerydning København. Men muligvis er det ej sådan en type erfaring, som er allermest eftertragtet! I den mellemliggende tid håber jeg, at I kan være mig behjælpelig. I forvejen føler jeg, at der er virkelig mange arbejdsopgaver som skal ordnes, i forbindelse med åbningen af min gesjæft. Også erfaring med, og kløgtige råd angående det at være virksomhedsejer sådan helt generelt set, modtager jeg virkelig gerne…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.