Min nye date er overstadig over fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej

Mor her scorede som I læsere måske er bevidst om, et styk spritny kæreste. Men netop så tiltalende og taktfuld han virker, stort set lige så glad er han for sådan noget fiskeri-halløj og samtidig også fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul. For bare halvanden måned siden anede undertegnede ikk’ en pind om fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej, men efter 2 til 3 biografdates, og jeg spurgte ind til til mandens forehavende i fritiden, hvor han fortalte om hans fiskeri, så ved jeg i dag lidt af hvert om sådan noget fiskeri-halløj & dermed også fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej.

Moi kan ret godt lide manden, og jeg kan overraskende nok nemt se os leve sammen en dag om ethalvt års tid. Og dog. Så må pertentlige jeg til at leve sammen med fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger. Det ved jeg sørme ikk’ om jeg kan bop med. Lille jeg ved i bund og grund ik’, hvordan han har sine med fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger. Hvor får undertegnede fiskestænger plus diverse fiskegrej placeret på en diskret måde? Forhåbentligt er fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger ting der har sin plads i i kælderrummet.

Det kan lade til at være et langsommeligt stævnemøde, når I hører, at vi samtalede om fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej. Men herren lader til at være styrtende bjergtagen og til alt held også super lattermild, og derfor kunne han sandelig nogle fiskerihistorier, hvor manden har været ude med fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul og prøvet alt muligt. Undertegnede havde sandelig ikke tænkt, at eventyr om fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger måtte få undertegnede til at hysterisk grine? Det kan så være et stk tip til mandspersonerne. Hvis I opleves grinagtig, så kan I godt slippe afsted med underholdning om fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul og fritidsinteresser som fiskeri, modelfly eller måske biler.

Den fjerde væk-fra-cafeen-date? Den bliver selvfølgelig et stk fisketur hvor jer læsere ser mig med fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger og fuld oppakning, tålmodighed og madpakke

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.