Min mand og jeg har til sidst fået oppet os & må erhverve os en omgang Skagenshegn eller støjhegn

Vi skal lige straks have lille sød retriverhvalp, kæresten og jeg. Derfor tog jeg og ham os sammen til noget praktisk, som både ham og jeg længe har udskudt. Nu skal vi skaffe 1 hegn omkring vores matriken. Hegnet er jo en stor beslutning & ikke noget, ham og jeg ordnede imens undertegnede begynder at gøre brug af haven og slæbe hjem af terrassemødler og ting til udesæsonen. Meen i denne uge skal det være.

Det går ikke at have baghaven der ikke er lukket med hegn, nu manden og jeg jo lige straks modtager hund. Men så kommer uenigheden om hvorvidt mig og min mand foretrækker et praktisk støjhegn eller et Skagenshegn.

Manden ønsker sig et støjhegn, som naturligvis er et vældigt smart hegn og som navnet antyder virker dæmpende mod trafikstøjen fra vores ringvej, ligger lige bagved matriklen. Jeg kan nemt forstå de reelle essenter omkring det støjhegn. Mere romantiske mig synes blot at et hegn som det virker temmelig tæt og højt. Hans model med et støjhegn tildeler os selvfølgelig også afskærmning fra de forbipasserendes blikke. & mig der er glad for klatreplanter kan ozz godt plante klatrende blomster op af det.

Jeg selv går efter det pæne Skagenshegn. Skagenshegnet er råhvidt og enkelt og sørme en kende iget. Skagenshegnet virker ik for højt, og det stemmer rigtig lækkert med mine forestillinger om en masse klatreblomster op af sådan et kridhvidt stakit som et Skagenshegn kan gi’ .

Ville I vælge et flot Skagenshegn eller i stedet det mere praktiske støjhegn, hvis I læsere lige som man mand og jeg havde bolig tæt ved ringvejen og skal vælge mellem hegn? Inden næste uge ska’ få købt det dælens hegn.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.