Min kammerat + mig søger efter skærmbeskyttelse iphone 4/panserglas til iphone 4s plus glas til iphone 5/panserglas til iphone 5s

Søndag kom undertegnede desværre så kejtet ud af hånden at tabe min telefon. Selvfølgelig smadrede glasset – klodsede jeg er nok venindeflokkens mest klumrede. I to dage går jeg og funderer over prisen på reparation og på at anskaffe nyt og fint panserglas til iphone 5s (http://pavoscreen.dk/panserglas-til-iphone-5s/) eller noget almindeligt glas til iphone 5.

I formiddags ringede perleveninden Mette sandelig næsten grædende. Tøsen fik lige totalskadet sin telefon, og evnede netop få mig rindet op gennem den ødelagte front. Pokkers hvor er hende og jeg uheldige .

Den store klapjagt efter panserglas til iphone 5s og skærmbeskyttelse til iphone 4

Derfor google-søger min perleveninde og mig for tiden begge 2 løspå livet løs efter glas til iphone 5, panserglas til iphone 5s, panserglas til iphone 4s og skærmbeskyttelse iphone 4 (http://pavoscreen.dk/panserglas-til-iphone-4s/). Mange forretninger har fine anbefalinger og som har temmelig anselige takster. Vi kan sandelig ikk undvære glas til iphone 5 eller skærmbeskyttelse iphone 4, så det er med at træffe et valg snarest muligt.

Jeg mener min bedsteveninde og jeg beslutter os for vores glas til iphone 5/panserglas til iphone 5s og skærmbeskyttelse iphone 4/panserglas til iphone 4s i dag eller i morgen og kontakter butikken. Når hende og jeg dukker op med vores smartphones får de nok repareret panserglas til iphone 4s og glas til iphone 5, imens hende og jeg bliver i nærheden.

Kender I mon noget til at få repareret skærmbeskyttelse iphone 4, panserglas til iphone 4s, glas til iphone 5 og panserglas til iphone 5s? Eller er min veninde og jeg ganske enkelt Nørrebros absokut mest fummelfingrede? Der er ikke nogen af venindens eller mine andre venner har ødelagt nogen af deres ejendele, og naturligvis har de ikke kendskab til ekstra skærmbeskyttelse til iphone 4s eller panserglas til iphone 5s. Så dem kan vi ikke gå til.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.