Min kære husbond plaprer kun om det fælles varmeregnskab samt aflæsning på vores energimåler

Hvor er der adskillige ekstra udgifter når man flytter i egen bolig. Det er vi nu her et par måneder efter indflytningen ved at finde ud af. Husbonden interesserer sig særligt for husets varmeregnskab og ud af det blå bliver aflæsning af husets energimåler en ting, ham derhjemmegår op i. AFlæsning, interesserer sådan noget jer?

Frank taler i en strid strøm omkring aflæsning af hans energimåler, og ham derhjemme noterer det fælles varmeregnskab. Selv er jeg jo bevidst omkring hvordan aflæsning og et blik på vores varmeregnskab er fornuftigt omkring den fælles pengebeholdning. Undertegnede kan modsat synes, hvordan det hurtigt kan være alle 2500 kroner værd at befinde sig i en dejlig stuetemperatur og så være ret indefferent over, at vores energimåler snurrer mens de 21 c hæver varmeregnskabet.

Min elskede og jeg er nok typiske som ægtefælker, hvor undertegnede ikk tænker så meget på energimåler, aflæsning og varmeregnskab og tillige tuller rundt & drejer ganske lidt op for radiatorerne og starter for miniovnen i god tid, hvis jeg vil lave focacia. I mens min økonomiske mand så går og drejer bare en smule ned, står for nøje aflæsning af energimåler, bager på eftervarme plus styrer villaens varmeregnskab med interesse. Ægtemanden udbassunerer bl.a. at hans kone kan anskaffe mig både uldundertøj og saunature med kronerne, familien kan skære i regningen. Ih jeg hader når han har ret.

På det tidspunkt hvor undertegnede boede i single lille lejlighed tænkte jeg ikke på mit varmeregnskab. Og aflæsning af energimåler var bare noget undertegnede ordnede, hvis undertegnede modtog brev fra energiselskabet. Nu går specielt min søde mand op i at vi skal eje et styk skrap energimåler og knokle for at pynte på husets varmeregnskab & energiforbrug, fra det eksisterende D til noget højere på skalaen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.