Min hjerteveninde samt jeg søger for at finde glas til iphone 5/panserglas til iphone 5s + panserglas til iphone 4s/skærmbeskyttelse iphone 4

Lørdag kom jeg desværre så uelegant at tabe mobilen. Selvfølgelig smadrede glasset – jeg er vidst byens mest klumsede. I dagene efter har jeg gået og grublet over hvad det koster med en reparation og på at købe solidt panserglas til iphone 5s eller måske blot noget billigere glas til iphone 5 {pavoscreen.dk/panserglas-til-iphone-5s}.

I formiddags telefonerede hjerteveninden Alberte sørme næsten grædende. Hun fik lige skadet hendes mobiltelefon, og orkede akurat få mig rindet op ved at taste på skærmen. Iiih hvor er hende og jeg ugraciøse .

Den vilde jagt efter panserglas til iphone 5s og skærmbeskyttelse til iphone 4

Så i øjeblikket søger hende og jeg begge 2 af sted på skærmbeskyttelse iphone 4, panserglas til iphone 5s, panserglas til iphone 4s {pavoscreen.dk/panserglas-til-iphone-4s} og glas til iphone 5. Mange virksomheder har fået fine vurderinger på Trustpilot og som indkræver temmelig fornuftige betaling. Vi skal så ikk undvære skærmbeskyttelse iphone 4 eller glas til iphone 5, og derfor er det bare med at træffe et valg i en fart.

Jeg tror at hende og jeg vælger panserglas til iphone 5s/glas til iphone 5 & panserglas til iphone 4s/skærmbeskyttelse iphone 4 i dag eller i morgen og kontakter forretningen. Så får de nok repareret glas til iphone 5 og panserglas til iphone 4s, i mens min slyngveninde og jeg venter.

Har I erfaringer med at få repareret panserglas til iphone 5s, panserglas til iphone 4s, skærmbeskyttelse iphone 4 og glas til iphone 5? Eller er min veninde og jeg slet og ret Aalborgs mest uheldige? Ingen af vores andre veninder smadrer de ting, de er glade for, og selvfølgelig har de ik kendskab til panserglas til iphone 5s eller ekstra skærmbeskyttelse til iphone 4s. Vennerne har dermed ingen tips i den sag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.