Min bedre halvdel og jeg er i gang med en stor ombygning af vores forhold.

Min prinsesse og jeg har besluttet at vi vil flytte til et hus frem for i en lejlighed. I lang tid har vi haft hjemme i en ret bitte lejl. inde i Berlin. Men lige nu er tiden moden til, at vi føler for at bo i et rigtigt hus. Det ønske må begribes i i sammenhæng med den kontekst, at vi regner med, at der ik går ekstrem lang tid, inden vi vil have nogen miniudgaver af os selv! Vi ønsker et arkitekttegnet hus , http://www.bimdesign.dk/arkitekttegnet-hus-ombygning, , fordi kæresten og jeg synes, at dé er de mest fortrinlige. Men ydermere fordi, at kæresten og jeg ved, at en ombygning ligeledes hurtigt kræver et nyt lån i banken. Vi har i flere måneder spekuleret på: hvad koster en tilbygning , http://www.bimdesign.dk/hvad-koster-en-tilbygning, i grunden? Men nu har vi analyseret dét, og forstår, at en ombygning hurtigt koster flere penge end et arkitekttegnet hus, hvormed vi alene har mulighed for at bestemme. Det har været vores forhåbning lige siden vi mødtes at bo i et arkitekttegnet hus.

Min allerbedste ven og jeg kan næsten ikke vente med at mødes med den arkitekt, der har fået til opgave opridse vores arkitekttegnet hus. Og kæresten og jeg bringer med os begribeligvis alle vores ideer, og så må fremtiden vise, hvilket noget af det, som kan blive til virkelighed. Dét handler selvfølgelig også om, hvor mange moneter, vi har lyst til at bruge på et arkitekttegnet hus. Men som just forklaret, havde kæresten og jeg allerede klarlagt, hvad en ombygning beløber sig på, & dét ville mindst beløbe sig på det samme som et arkitekttegnet hus. Min bedre halvdel og jeg har tilmed regnet os frem til: hvad koster en tilbygning såfremt man medtager alle uforudsete udgiftsposter. Og det er knap og nap akkurat så kostbart, som både en ombygning & et arkitekttegnet hus. Så vi er ik i tvivl om vores drøm om et arkitekttegnet hus. Og vi kan absolut ikke vente med at få vores helt eget sted. Og jeg er jublende over, at et fantastisk liv med små børn skal påbegyndes i et pænt arkitekttegnet hus.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.