Min babys børnetøj ka’ jeg bedst li’ at købe online

Børnetøj - http://www.raskerollinger.dk/shop/frontpage.html, er lige nu det udelukkende eneste, jeg har i hovedet! Undertegnede skal nemlig snart føde.

Derudover er min mand selvfølgelig også rigtig henrykt. Vi havde prøvet at blive gravide i fire måneder, og så en dag skete det langt om længe. Forleden dag var vi til scanning, og det bliver en lille pige. Det havde jeg faktisk også gættet på. I morgen skal vi ud at kigge på børnetøj og andre ting til den lille pige, så vi er forberedte, til den dag hun kommer. Trolden skal bare forkæles med masser af lækkert børnetøj.

Jeg elsker alt børnetøj! Jeg er egentlig bange for, jeg kommer til at bruge for mange moneter på tøjet. Det ville min mand blive forholdsvis muggen over, for vi har kun opsparet et akkurat beløb til babyting. Til trods for det, køber han selv for mange skjorter, hvilket ikke er nødvendigt, for de ligner alle sammen hinanden. Børnetøj er langt vigtigere end hans skjorter er, for barnet kommer jo hurtigt til at være for stor til sine mindste sparkedragter og skal bruge nye.

Det her har andre kommende mødre garanteret også oplevet: Min mormor kom forbi i mandags og gav mig en masse af mit alt for gamle børnetøj, men det gider jeg overhovedet ikke have, at min datter skal have på. Hun skal bruge nyt børnetøj, og jeg ser frem til at shoppe det. Til gengæld glæder min mand sig ikke. Han gider absolut ikke med ud at shoppe, så derfor har jeg fået ham til at købe en masse andet end børnetøj som f.eks. sutter, vugge og bleer. Sådan noget er ting, man er nødt til at købe inden hun kommer – andenpladsen tilfalder så langt om længe billigt børnetøj.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.