Mere tid til sport når undertegnede dygtiggør mig i efterskole håndbold

Jeg har boet på håndbold efterskole ved Midtjylland i circa én måned. Jeg vil sige at efterskolen bare går over samtlige af mine håb. Jeg var lidt bekymret for, hvorvidt jeg kunne hygge mig med bo flere måneder på håndboldefterskole. Da jeg i starten ankom følte jeg mig lidt nervøs. Men alle havde det jo lige sådan. Min roomie Benedikte træner ligesom mig efterskole håndbold, så hende og jeg kan tage af sted sammen. Det var betryggende i starten da jeg var ny. I øjeblikket kender jeg især dem, som også er på håndboldefterskole linien. vi går mere end 87 drenge og piger , ja jeg kan sørme ik’ holde styr på navne på alle .

En smule om håndbold efterskolen

På min håndbold efterskole står samtlige tiiidligt op fordi vi skal ud at jogge Surt! Jeg er vant til at indtage kornflakes under dundynen mens jeg tager det stille og roligt. Bagefter anrettes der til gengæld lækker morgenmåltid. Derefter skal vi have alm. dansk- og matematikundervisning. Henad timerne fra 14-16 udøver jeg efterskole håndbold. Samtlige elever fra håndbold efterskole & de andre linier skal til middag omkring klokken 6. Efter det skal vi alle hænge ud i værelserne en lektietime. Det er egentligt virkelig lækkert at få en time, hvor samtlige elever laver lektier og slapper af. Jeg og flere aner ikke, hvornår vi ellers skulle få lektierne fikset. En stor del af vores dag deltager vi i dansk og matematik eller spiller efterskole håndbold – og derefter starter der evig og altid sjove ting. Mine venner viser billeder, vi fejrer som vi bor på gang med, vi konkurrerer i EGO, slapper af til filmaften, klumrer rundt til lancie – og pludselig har nogle iværksat en quiz. Lektietiden er egentligt dét tidspunkt, hvor jeg bare laver lektier og slapper af og er alene.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.