Med gulvafslibning vil dit hus på ny være smukt igen

Meget af sin pragt har det pæne nyrenoverede hus, du samt ægtefællen fik for 20 måneder siden, mistet – vi kender det alle. På trods af at disse er associeret med dejlige minder, bliver det nok ikke helt det, som de fleste huskøbere går efter, og flere somre med gæster, husdyr såvel som dagligdagens slitage har efterladt nogle spor. Uden tvivl bør en gang farve på lofter plus facader betyde meget, dog dersom du virkelig vil give dit hus et nyt look, bliver det en gulvafslibning, der bliver nødvendigt. En gulvafslibning er en super løsning, netop af den årsag, at gamle trægulve med ridser & misfarvninger enkelt vil få en ellers flot lejlighed til at se forældet samt forfalden ud. Det er samtidig mere lyst, hvilket kan betyde meget for en stue, samtidig med at det afslebne trægulv vil blive skinnende, jævnt og fri for mærker.

Afslibning af gulv bliver et gennemtænkt valg i forhold til at skifte hele gulvet ud, & gulvafslibning priser bliver med sikkerhed tilmed lavere. En gang i mellem, især når underlaget er blevet utrolig ridset eller misfarvet, vil det blive en god idé at afhøvle gulvet før gulv service. Her fjernes for det meste 2-3 mm, samt efterfølgende en sådan tur, bør du være sikker på, at alle mærker samt skrammer er blevet hundrede% fjernet. Herefter udføres afslibning af gulv brugende groftkornet samt finkornet sandpapir, således at overfladen er fin plus fejlfri.

Overfladen skal efterbehandles efterfølgende afslibning af gulv, samt ifm. dette findes mange valg. Lakbehandling er blandt de populæreste måder at efterbehandle et gulv på, da gulvet således får en holdbar lakering, som er vandskyende. Bruge oliebehandling og to komponent gulvlak kan man tilmed, og hver behandling besidder sine egne kvaliteter samt fordele.

Afhængig af hvilket slags træ, dit gulv består af kan gulvafslibning priser være temmelig forskellige, dog det bliver med sikkerhed en god idé at anvende et firma, der anvender gode og engagerede tømrere, som har mulighed for at komme frem til et resultat af enestående kvalitet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.