Med en trailer får du mulighed for at få plads til alt muligt

En trailer er utroligt funktionel plus kan jo anvendes til ekstremt mange ting. Jeg kan overhovedet ikke forstå, hvordan det overhovedet er lykkedes for os at leve uden en trailer, egentlig er den en af de allerbedste investeringer, jeg nogensinde har gjort! En lynhurtig sportsvogn, som jeg kunne ræse af sted i på landets motorveje, drømte jeg om at anskaffe mig i ungdommen. Efter at have fået familie, er jeg dog himmelhenrykt for, at jeg besluttede mig for at købe en robust 5-dørs familiebil, for det ville godt nok være upraktisk at skulle transportere afkommet frem og tilbage i en Porsche.

Indimellem har vi nu stadig haft vanskeligheder i forbindelse med manglende plads – f.eks. hvis vi har været på storshopping i Ilva & indkøbt en masse store møbler, der skulle transporteres med til vores hjem. For min frue og jeg har truffet det valg at indkøbe en trailer, er denne problematik imidlertid løst nu. Hvis den største af ungerne skal fragtes fra skolen m. sin cykel, bliver det nemlig væsentligt mindre besværligt at smide den op i en trailer frem for at blive nødt til at spænde den bag på dytten. At det ej blot er ved møbeltransport, at traileren kan benyttes, har jeg fundet ud af. Det har også været utroligt nemt at placere affaldet i traileren, når vi har haft behov for at smutte forbi lossepladsen. Førhen var vi jo tvunget til at køre flere omgange for at få alting med.

Meget glad for vores trailer, er jeg af disse grunde. En trailer betragtes som værende et middel, alle skulle anskaffe sig.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.