Mange personer kan opbygge en indtjenende virksomhed gennem salg af udendørs skydedøre…

Det er en kendsgerning, at min familie synes om selvstændighed. Vi brænder for at drive egen forretning. For os alle er det et ubetaleligt mirakel at besidde kundskaberne til at opbygge en virksomhed op fra bunden, & opleve dén blive succesfuld. Vores far var indehaver af sin egen forretning, som videresolgte udestuer, foldedøre, pvc vinduer - http://www.win-door.dk/win-door-info/pvc-vinduer.htm, , terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre - http://www.win-door.dk/win-door-info/skydedoere.htm, og plastdøre - http://www.win-door.dk/win-door-info/plastdoere.htm, . Dengang da jeg var en bitte dreng husker jeg tydeligt, hvordan jeg fandt det fantastisk at være i hans forretning. Jeg synes, at det var tankevækkende at observere samtlige af de forskellige personer, som brugte flere stunder i hans forretning.

Forretningen var forhandler af et fantastisk vareudvalg af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre samt plastdøre. Det kan forklare, at flere klienter spenderede utallige timer i gesjæften, for at købe akkurat dé ting, de havde planer om at købe… Og dét var for mig fantastisk inspirerende at undersøge disse udvælgelsesprocesser.

Lige siden jeg var helt bitte har jeg været uovertruffen nysgerrig på levemåder. Efter at jeg har brugt så mange dage i hans virksomhed, som afhændede udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre samt plastdøre, erkendte jeg, at der eksisterer mange forskellige opfattelser af det absolut bedste liv. Personer er ik ens, & dét der repræsenterer fryd for mig i mit daglige liv, er ikke uvægerligt dét samme, som for andre personer. & denne indsigt tror jeg er principielt at overveje, så snart at vi støder ind i mennesker, som ik deler vores livsmåde. På grund af min barndom, hvor jeg hele tiden var optaget af kundernes udvælgelse af for eksempel udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre eller plastdøre, anerkendte jeg, at menneskets forbrug repræsenterer vores anskuelser. Og sådan blev min interesse for konsumptionsstudier startet…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.