Månedens idé fra frit – Grimas ansigtsmaling

Børnene i familien, der begge to render i fritidshjem har fået et flip med det dersens ansigtsmaling. Jeg mente faktisk at ansigtsmaling snarere var noget der var populært hos noget børnehavebørn, og de kiddos har da også begge to hadt fingrene i det til karneval på det lokale torv. Men i dag er ansigtsmaling Grimas sørme blevet et kæmpe hit hos begge to.

Jeg tror at lykken ved ansigtsmaling Grimas satte ind på samme tid som pædagogen Ninas start. Hun er ret skabende og kreativ og hun startede et udklædningsværksted, hvor de kreative unger lægger ansigtsmaling på hinanden og opfinder kostumer. Malingen har Rosa lader det til at være.

Min mand og jeg har købt Grimas ansigtsmaling - http://dramashop.dk/category/ansigtsmaling-240/ – til rødderne, så de kan lege videre i weekenderne. Og i weekenden, hvor begge forældrene snoozede længe, stod møgungerne selv op, spiste deres Kelloggs og startede med at lege med deres nye ansigtsmaling. De er begge er blevet ret erfarne til at få det pænt. Så børnene traskede jo lige omkring legetøjsbutikken og slikforretningen med ansigtsmaling som puslespil og vild tiger. Kåde børn. De synes bare det er sjovt med al opmærksomheden, sådan en gang ansigtsmaling giver dem.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.