Manden og mig vil købe sådan en af de carporte i træ/træcarporte som måske kan stå i kontrast til vores nye hus

Mig og husbonden er som bekendt rykket i bungalow, og dermed tror moi samtidig, hvis manden og mig forkæler bilen og cyklerne et styk god garage. Valget bliver ét af talrige blændende flotte træcarporte som kan købes. Der er herren og jeg gudskeltakoglov gudskeltakoglov samstemmende. Undertegnede overvejede i grunden forskellige garager i en længere periode og jeg fremsøgte i første omgang nogen ganske enkelt pisse usmagelige typer, som ikke kan leve op til boligen. Men så kom jeg frem til at gemalen og jeg har muligheden for at vælge carporte i træ, som simpelthen er virkelig naturlige og fine. Jeg synes overvejende at de carporte i træ virker imponerende.

Næste punkt er at herren og mig kun må blive enige om størrelse plus kulør, da carporte i træ produceres i utallige variationer. Min gemal vil have noget neutralt, mens undertegnede overvejer træcarporte i overraskende kulører, hvilket enten ses eller matcher til bungalowen.

Jeg og husbonden har planlagt at skulle se på træcarporte grundet i at jeg menerk, dét ikk at mangle et skur, som jeg kan gøre brug af til at parkere racercyklen, hvis det er koldt er enerverende. Samtidig vil Markus har snakket om at han vil have en af sådan nogle praktiske carporte i træ som en placering af bilen naturligvis, men desuden til placering maling, tilbehør til bilen og værktøj og mere af den slags.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.