Kylteknisk utbildning/ac kurs – min husbond har været afsted på kursus i Sverige

Manden manglede sådan en ac certifiering når han virker prof. med aircondition og køleanlæh og sådan noget. Jeg nærede jeg derimod angst for i flere dage at skulle være absolut alene med Josefinei først fire dage og nætter og så to dage og nætter, som på onsdag fylder ti uger. Alenetiden har været streng, men gudskelov har min mands mor Annette været fordi og medbragt aftensmad og ind imellem også aflaste den nybagte mor en smule, hvis jeg har haft brug for at sove lidt og ordne praktiske ting. Mor her kan virkelig råde jer til at få et ret uanstrengt omgang med min svigermekanik, mens min anden halvdel er på rejse på ac kurs.

De sidste dage har det været nogle strenge nætter. Min værre halvdel har først rejst afsted med herrelogen på weekendtur, og så var han blot hjemme en halv dag inden han skulle afsted til kylteknisk utbildning/ac kurs hvilket er et svensktalende arbejdskursus som overdrager ham et styks ac certifiering.

Normalt prøver jeg at følge trop med Patriks arbejdsdag. Nu hvor han er retur fra ac utbildning » http://eduterm.se/kmo/, kan jeg forstå, hvordan han både har lært om at efterleve kyoto-aftalen, lært om varmepumpesystemer og hvordan man klarer problemer med driften. Alt dét tænker jeg er meget skarpt gået af et styk ac certifiering som kun er på 3-5 dage. Konklusionen er at det må være temmelig positivt for manden – inklusive vores rådighedsbeløb – at han fik lov at komme på det ac certifiering. vigtig ac certifiering hjemme hos mig og den lille igen. .

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.