Kursus i personlig planlægning og effektivitet, hygge med veninderne samt travlhed

Kender nogle af jer folk, som har prøvet et såkaldt kursus i personlig planlægning og effektivitet? Mit arbejde, bloggen, venner og hobbyer gør, at jeg har temmelig travlt. Måske lidt for travlt. For jeg kan føle at jeg mister det daglige overblik, glemmer at udvælge hvad for noget jeg foretrækker at spendere tiden på og samtidig ender i tidsspildere så som Facebook og Instagram. Det er vidst ganske udbredt. Men jeg havde aldrig skænket det en tanke, at det er muligt at det er noget, man kan ændre på før jeg læste om et kursus i personlig planlægning og effektivitet. Det virker da til at være lige som noget for undertegnede at komme på den slags kursus i personlig planlægning.

Jeg at tage mig tid til personlig planlægning og effektivitet. Men det lyder som om, at jeg personligt i en fart får tiden retur ved at lære om personlig planlægning hvor jeg kan bli’e skarpere. Mindsandten om ik’ min mor Filippa og jeg har tilmeldt os et kursus i personlig planlægning og effektivitet. Vi begge trænger til at mestre at sige nej og kende forskel på hvilke ting der er nødvendigt, og hvad der blot er tidsrøvere. Det bliver fedt at vide mere om personlig planlægning – både når jeg har fri og i mit arbejdei.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.