Kondomer med smag

Jeg skulle erhverve noget sexlegetøj, kondomer {http://www.amoro.dk/shop/kondomer-947c1.html} foruden nyt lingeri (http://www.amoro.dk/shop/lingeri-sexet-og-1086c1.html) til mig og min kæreste, og som følge deraf var jeg inde i en sexshop (http://www.amoro.dk/shop/frontpage.html) for nylig. Jeg og min kæreste har været sammen i to år, og på grund af det vil jeg gerne give ham en overraskelse med frækt lingeri samt sexlegetøj. Nogle kondomer erhvervede jeg også, men det var mest for min egen skyld. De ejede et bredt udvalg inden for sexlegetøj såvel som alt muligt andet i den sexshop, jeg var inde i. De havde adskilligt varierende lingeri, og på grund af det var det besværligt at bestemme mig, specielt af den årsag at jeg var nødt til at finde noget, som min kæreste ville kunne lide, men samtidig mig selv. Sexshoppen havde desuden en del forskellige kondomer, eksempelvis kondomer med smag. Efter min mening var det en udmærket sexshop, af den grund at de havde så kæmpe et udvalg, og af den årsag at sexshoppen var en forretning med ordentlige forhold.

Jeg ser ganske meget frem til overraskelsen til min fyr senere ved brug af mit nye, sexede lingeri plus det sexlegetøj, jeg erhvervede. Jeg ser også frem til at anvende de nye kondomer, fordi jeg spenderede penge på nogle kondomer, der havde riller, og jeg håber, det føles behageligt.

Vil du også gerne give din fyr en overraskelse, så vil jeg helt bestemt anbefale den sexshop, som jeg erhvervede sexlegetøj osv. fra. Faktisk kunne jeg godt tænke mig at købe et frækt kostume derinde en eller anden dag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.