Kender I læsere på højskoleophold som kan tilbyde højskole kunst og højskole journalistik

Cool mig afslutter gymna her til sommer og har til hensigt efter sommeren at drage på højskoleophold på en rigtig god højskole. journalist samt højskole kunst (http://www.odderhojskole.dk/lange-kurser/kunst-design/om-kunst-design/) er områder undertegnede er fanger af, og moi funderer over hvorvidt det vil være 1 af de mulige veje undertegnede bør vælge, når undertegende skal træffe afgørelse om, hvad jeg vil læse igen. Desuden har jeg altid spillet instrument – også højskole musik (http://www.odderhojskole.dk/lange-kurser/musik-sang-dans/musik-sang-dans/) som er velegnet til fællessang + samspil. Min veninde valgte at tage på et styks specifik højskole musik-linje, men det er sådan at jeg helst vil på et højskoleopholdmed mulighed mange retninger og fag at afprøve. Kender I sådan en god højskole? Journalistik eller højskole musik-linjeog vil anbefale den selvfølgelig også?

Noget helt andet er, hvordan niveauet på undervisningen er på en højskole. Journalistik kan jo være forskelligt, når det kommer til hvorvidt folk er 20 som jeg eller måske er 34 og søger lidt ekstra øvelser efter sin bachelor i kommunikation. Puha jeg regner nu med at jeg ikke spilder min tid på en højskole. Kunst er undertegnede glad for. Om undervisningen bare er en traditionel forelæsning eller hvorvidt mit kreative jeg vil blive udfordret og selv kan afprøve alle mine talenter af med højskole kunst så jeg kan vurdere, om om jeg har talent.

Nu googler jeg i hvert fald løs efter alt hvad jeg kan finde om højskole journalistik (http://odderhojskole.dk/lange-kurser/verdensborgerskolen/verdensborgerskolen/) og højskole kunst. Højskole sport undlader jeg bare hehe. Tillige medbringer undertegnede også hurtigt søgeordet højskole musik for at gruble over, om jeg kan score mig et højskoleophold, hvor jeg også kan slappe af med kor sang samt samspil og en slags højskole musik. Det ville være så dejligt.

Internetsøger jeg på på højskole kunst og højskole journalist ser jeg 3-4 positive steder i nærheden af Juelsminde, uden at det er alt for for på mit barndomshjem. Godt nok er jeg til højskole kunst og højskole musik og hygge, men forældrene må altså godt være lidt væk fra mit kommende højskoleophold. Så må søde far og mor invitere sig selv fobi når der er udstillinger og koncertaftener og se afkommets højskole musik og min højskole kunst .

Min storebror spørger undertegnede ik’ lige tips fra, trods drengen fra marts-juli har været af sted på højskole. Sport er Lars’ et og alt, og derfor var det klart nok et styks højskole sport-linje manden tog, dengang han besluttede sig for en højskole. Journalist bliver han forhåbentligt aldrig, så kedeligt som han skriver fnis. Storebroder er slet ikk til højskole journalistik eller højskole musik.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.