Karnevalskostume – dagdrøm om karneval i aalborg klædt i udsøgte karnevalskostumer

Mor her drømmer om at tage til karneval i Aalborg inklusive fjer, glimmer og karnevalskostume » http://dramashop.dk/kostume/category/karneval-i-aalborg-228/,. Undertegnede sætter pris på gang i gaden og karnevalskostumer. Og moi har fået fortalt, at karneval i Aalborg er et kæmpe gilde og også stort. Har jer læsere medvirket i karneval i Aalborg inklusive karnevalskostumer und alles? Det håber jeg?

Karneval i Aalborg – kan I se det for jer?. Vennerne og jeg med kønne karnevalskostumer og derefter kun more os og danse noget samba. Veninderne har mødt en pige, som at der øver i at deltage sammen med et ensamble til karneval i Aalborg i et lækkert karnevalskostume. Det vil være cool at deltage og se, hvor god hun er efter træningen. Det kan kun være fedt.

De seneste par år har festlige mig deltaget i Københavns karneval, men hørte, at karneval i Aalborg virker federe. Og det har virkelig ind imellem været en smule kedeligt i København, hvor kun børnene og de dansende har karnevalskostume på. Så jeg går efter at tage afsted til karneval i Aalborg iklædt masser af karnevalskostume, fjer og glimmer. .

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.