Kanotur med kanoudlejning Silkeborg

Jeg husker klart Silkeborg Camping i min barndom, men det er mange menneskeår siden dengang, jeg var der med familien. Som lille var jeg med min familie på en dejlig tur til camping i sommerferien hvert år. Som ung var jeg også af sted på camping med min skoleklasse. Det, som jeg husker, fra alle campingferierne med fx kanoudlejning Silkeborg, er alle de massevis af minder om en sommerferie fyldt til bristepunktet med fælles oplevelser og udfordringer i den skønne natur omkring Silkeborg. Både fra de talrige timer på den gode campingplads og de hyggelige aftener og nætter på teltpladser oppe på bredden tæt på Silkeborgsøerne. Jeg erindrer tilmed stadig den enestående følelse, det var, den tur, hvor jeg for første gang fik lov til at nyde en ferie på Silkeborg Camping. Aktuelt er det efterhånden mange år siden, at jeg sidst tog med på camping omkring Silkeborgsøerne ved Silkeborg Camping.

Siden da har jeg fået en mellemlang uddannelse såvel som et drømmejob og ikke mindst en fantastisk husbond. For nogle år siden fødte jeg ydermere vores fælles barn, der nu reelt er så stor, at jeg for noget tid siden begyndte at spekulere over, om den kommende sommer var det optimale tidspunkt til at tage min egen lille familie med af sted på kanotur ned af Silkeborgsøerne. I mandags traf jeg den endelige beslutning over et godt glas vin eller to med min husbond efter putningen. Dette fører mig frem til, at jagten på nuværende tidspunkt er gået ind på et sted med tilbud på camping & kanoudlejning Silkeborg. Umiddelbart tænker jeg, at et sted med camping og kanoudlejning omkring Randers kunne være oplagt. Af den grund vil jeg høre, om der evt. er en anden campingentusiast her på bloggen, der ligger inde med erfaring med Silkeborg Camping anno 2013 eller det rette sted med kanoudlejning Silkeborg med høj sikkerhed eller måske kanoudlejning tæt på Gudenåen? Det skal også helst være en udlejningsvirksomhed, som reklamerer med favorabelt tilbud på kanoture i Østjylland som er tilpasset de behov, som er gældende for en småbørnsfamilie. Er du stødt på et tip om, hvor jeg finder det mest favorable tilbud på kajak- og kanoudlejning samt camping ved Silkeborgsøerne, så skriv en kommentar her på bloggen, så jeg kan samle helt nye minder fra kano- og Silkeborg Camping-ture som kan deles med min egen lille familie. Da kommer jeg til at være helt vildt himmelhenrykt, så siger jeg faktisk allerede nu tak.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>