Kan børn hoppe i vandpytter når de er i tøj fra Huttelihut.

Det hypermoderne menneske opfatter de små pus som en part af deres livsprojekt. Det dominante livsprojekt i dag er selvfremstillingen. Os alle skal iklæde os det pæneste tøj, og det må alle børn også. Konsekvensen af dette er, at folk de seneste måneder har oplevet en lind bølge af kostbare børnetøjsmærker, som f.eks. Huttelihut , http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/huttelihut_137.html, , Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe , http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/milibe_26.html, , Mini Rodini, Bobo Choses, Noa Noa Miniature , http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/noanoaminiature_555.html, .

Børnene pakkes ind i sådan noget børnetøj, og kommer mest af alt til at ligne ikke fuldvoksne voksne. Ikke nogen tænker over i den kontekst, at dét tøjstykker, ofte ik er konstrueret til at gynge i.

Herved er resultatet det, at afkommet registrerer, at de stykker tøj ikke er egentlig komfortabelt at gynge i. Tillige opfanger personer ofte en pædagog proklamere: Henrivende rolling, du er iklædt børnetøj fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, & Noa Noa Miniature, derfor: nej du kan ved gud ikke smide dig på jorden…

Følgen af sådanne situationer er, at adskillige stiller problemstillingen om, hvor vidt ophavet har deres børns bedste i sinde, når de udser børnetøj fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, & Noa Noa Miniature. For måske er rollingerne egentlig uberørte af tøjbrands, ind til de runder en specifik livsfase, vel og mærke. & det er således adskillige kan spekulere over den indskydelse, at børn i omsiggribende omfang er blevet et tilbehør, hvormed far og mor efterstræber at bibeholde et indtryk overfor omverdenen, hvori afkom spiller en ophængt rolle.

Vi attrår alle at opretholde en robust overflade i konfrontationen med bekendtskabskredsen.. & det er herfor ikke til ukendte, vi åbner op for godteposen vedr. subjektive vanskeligheder. Enddog kan det blive kontroversielt, når børn energisk drages ind i i et sådant teater. Og det bliver de, ligeså snart de iføres flot børnetøj fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, samt Noa Noa Miniature, kun for at yde hjælp til fars og mors prestigeprojekt. Rollinger må gives lov til at leve som børn. Og det må børnene så længe, at det er en eventualitet. Af den grund kan man plædere for, at det er er en idé at knibe uden om, i så lang tid, som det er en possibilitet, at iføre rollinger high-end mærker såsom Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, og Noa Noa Miniature, der får dem til at se ud som små udgaver af voksne. Barndomstiden er en fro periode, og det må afkommet have lov til at nyde, før voksenlivets udfordringer kommer tæt på!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.