Kaffeautomaten på min arbejdsplads

Den koffein, som er i kaffe gør, at jeg bliver ved med at være vågen, men jeg er virkelig også glad for smagen ved en udsøgt kop kaffe. Når jeg er kommet på job, er det jeg starter med at gøre at styrte hen til vores kaffeautomat og lave en god kop kaffe. I løbet af årene har vi haft flere kaffeautomater, men ikke alle har været lige gode. Jeg slubrer to-tre kopper, hver gang jeg er på arbejdet, men når jeg er hjemme, har jeg ikke tid til det. Jeg er ved en computer hele arbejdsdagen, og mit job er på et kontor. Jeg er tosset med arbejdet, men når jeg har fri, så skal jeg dog hjem til mit andet job – nemlig mine 3 børn. Jeg ejer en flot bolig sammen med Peter og vores tre vidunderlige børn på henholdsvis 3, 5 og 9 år. Min familie er det allerbedste, jeg ved, men det er besværligt at klare både mit job samt børnene. Ikke desto mindre sover jeg ikke så meget om natten, fordi min yngste søn græder ret så meget, dermed må jeg vågne og få ham til falde i søvn. Det betyder, at jeg oftest er træt når jeg er på arbejdet, men til alt held befinder der sig en kaffeautomat, og den kan jeg ikke undvære.

Arbejdets splinternye kaffeautomat er den bedste vi har været ejere af, og hermed vil jeg nu indrømme, at en deliciøs kop kaffe altså kun kommer af en god kaffeautomat ligesom den, vi har nu. Jeg overvejer at købe sådan en kaffeautomat, vi har ovre på arbejdet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>