Jeg, & mange andre, døjer med tinnitus – ka et høreapparat gøre en forskel?

I dag på bloggen ønsker jeg at beskæftige mig med den lidelse, som jeg har været underlagt i et par år!! Jeg har nemlig fået speciallægens ord på, at jeg har udviklet øre-skaden tinnitus! Jeg har i mange år haft en ”susen” for ørerne. Ud af det blå udviklede det sig til at være en hyletone i stedet for… & SÅ blev jeg først rigtig skræmt fra vid og sans! Af den grund, at jeg havde fået fortalt nogle temmelig forfærdelige historier om, hvor enormt meget kvinder og mænd med tinnitus kæmper med smerterne…! Jeg havde fået fortalt, at folk m tinnitus i begyndelsen er tæt på at blive skøre!!! Og jeg kan kun skrive under på denne beskrivelse af situationen i begyndelsen af sygdoms-forløbet. I begyndelsen var jeg ligeledes virkelig tæt på at blive skør i hovedet… Men jeg vil alligevel pointere, at det stille og roligt blev fanastisk meget bedre… Nu kan jeg have et forholdsvist alm. liv med min konstante tinnitus!! Jeg er af den overbevisning, at det simpelthen kan forklares ved, at, man tilvænner sig sin tinnitus… Dét betyder jo ikke, at jeg ikke tænker på min tinnitus, det ville være synd at sige.

Jeg har hørt fra min datter, at et høreapparat ka aflaste patienter der har fået konstateret tinnitus!! Det blev selvfølgelig lagt fast, at det overhovedet ikke er ALLE kvinder og mænd der lider af tinnitus, der får glæde af et høreapparat! Men i ekstrem mange tilfælde ka’ et høreapparat afhjælpe de forskellige gener, som tinnitus giver… Jeg har således truffet den afgørelse at afprøve det på egen krop… Jeg har af den grund ringet til en specialforretning, der eksperter indenfor høreapparater, specielt udviklet til patienter som har tinnitus!! Jeg er enormt spændt på at prøve, om et høreapparat virkelig kan gøre mine gener tålelige!! Jeg har for nogle år siden opsøgt ”alternative” behandlere for at få vished om, om de var i stand til at hjælpe mig, men uheldigvis uden nogle forbedringer… Så jeg sætter virkelig min lid til, at et høreapparat kan hjælpe på mine gener… For jeg er ved at miste modet…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.