Jeg & manden ønsker at skærme for folk som kan se ind i vores baghave med komposit hegn eller tilsvarende vedligeholdelsesfrit hegn

Nu hvor kæresten og jeg er blevet nyudkårne indehaver af et parcelhus vil vi hovedkuls til at beslutte os for ting som vedligeholdelsesfrit hegn som fx komposit hegn. Baghaven ligger umiddelbart hen til skoven og haven kun en smule lukket af med brug af snebærbuske. Den bare have resulterer naturligvis i en vældigt elegant udsigt, men når vi ikke har et vedligeholdelsesfrit hegn har alle mulighed for at glo lige ind. Og der går min kæreste og jeg efter at have steder i vores have, hvor vi har mulighed for at gå omkring i crocs og nattøj.

Efter at vi er flyttet til Hadsten er jeg begyndt at google på vedligeholdelsesfri hegn , http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn, og komposit hegn. Dave og jeg ved ikke rigtig, om vi vil have et komposit hegn, men vi går bestemt efter et vedligeholdelsesfrit hegn, som vi skal have sat op. Det faktum er min kæreste og jeg ligesindede om.

Min svoger monterede komposit hegn i baghaven, og dét valg er manden yderst begejstret for. Så vidt jeg ved kan det blive leveret i flere forskellige mål og farver. Mandens vedligeholdelsesfrit hegn er sort, mens jeg og kæresten sandsynligvis vil foretrække et lyst komposit hegn. Vi foretrækker begge to det lysere look.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.