Jeg må bruge mere tid til motion med efterskole håndbold

Jeg har nu boet på håndbold efterskole i circa 3 uger. Jeg må sige at skolen går over alt jeg havde regnet med. Jeg var lidt rastløs for, hvorvidt jeg ville kunne lide at være på håndboldefterskole , http://www.halstedhus.dk/efterskole-haandbold/, . Da jeg i starten dukkede op var jeg lidt ubeslutsom. Men vi alle havde det jo på samme måde. Min gang-veninde Anne Katrine går ligesom mig til efterskole håndbold, og der kan hende og jeg følges. Det gjorde det rart dengang jeg ik’ kendte nogen. Her for tiden har jeg primært lært dem at kende, som ligsom jeg selv er på håndbold efterskole linien. Vi går mere end 82 drenge og piger , ja forvent ikke at du pærelet kan huske navnene på de folk, som du ikke lige har fag eller træner med.

Lidt om håndbold efterskolen

På håndbold efterskole må samtlige tiiidligt op … for at ud at løbe Øv! Jeg kan bedst lide at spise havregryn med min dundyne mens jeg tager det stille og roligt. Efter vores tur ude serveres der derimod meget lækker morgen buffet. Efter morgenmaden skal vi have almen matematik og dansk-undervisning. Henad eftermiddagen udøver jeg efterskole håndbold. Samtlige elever fra håndbold efterskole + de øvrige vinkler er til middag omkring klokken 18. Bagefter skal vi være stille i vores værelse 60 min. Det er i grunden meget bekvemt at have en stilletime, hvor alle laver lektier. Jeg og flere ved ikke, hvornår vi ellers skulle få lektierne fixet. Hele hverdagen deltager vi i dansk eller engelsk eller efterskole håndbold og derudover starter der konstant fis og skæg som jeg ikke gider være foruden. Vi fremviser billeder, mine venner og jeg fejrer fødselsdag for én som vi bor på gang med, vi spiller Ludo, slapper af til romantiske film, øver lancier og i aften har har folk konstrueret en ordleg. Så efter at jeg begyndte på håndbold efterskole er jeg kun på værelset under timen med stilhed eller der er Barometret.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.