Jeg har for altid haft lyst til at anskaffe mig en pavillon, dog evt. bliver et trædrivhus egentlig bedre

Pavillon eller trædrivhus?

Jeg tænker det er en anelse svært at kunne se forskel, da vi har spekuleret over både trædrivhus og havepavillon. Men altså, jeg kan absolut se en havepavillon pynte i haven. Den kan stå ved hjørnet i haven, og undertegnede vil have talrige potter og lade mine planter forårsspire i de lune hjørner.

Såvel et trædrivhus som en havepavillon tåler at blive malet, begge giver plads til et par potter & havestole & begge lader manden og jeg være inden døre og besidde en oplevelse af at du sidder uden døre: Og dét er det, jeg har tanker om. Jeg vurderer eventuelt, at en pavillon er en kende større i størrelsen end et stk. trædrivhus?

Han mener, en pavillon er for feminin. Derfor har jeg kigget på et trædrivhus i stedet, men da manden bemærkede en model, udbrød han, at drivhuset er akurat så tøset som at have en havepavillon. Den model er han ej interesseret i. Jeg evner at researche om gavnen ved at beslutte mig for et drivhus i træ ja dem er jeg da med på.

Udgifterne, beslutningen bliver truffet ud fra, er det måske. Nu er jeg ”tvunget” til at beherske indkøbene og undgå at anskaffe nye lækre ting og sager til mine børn. På alle måder bli´r det svært at spare de penge op – det fornemmer jeg allerede . Sagen er den, at undertegnede i lang tid haft drømmen om at anskaffe en havepavillon, og nu sagde min mand ok – hvis jeg bare selv lægger pengene, lover han at assistere med at få det monteret.

Og jeg vil have mulighed for at drikke frugtthe og bladre i boligblade, imens jeg kan nyde blosmter og træer lige udenfor havens pavillon. Men altså… den tydelige kvalitet ved at have pavillon eller trædrivhus har vi ikke fanget.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.