Jeg forstår endelig, hvorfor alle føler, at frankeringsmaskiner er tidsbesparende…

Vi har i sinde at heads up inden I bliver skuffede! Der kommer nu, hvad nogen absolut ville beskrive som et ekstremt søvndyssende blog indlæg vedrørende frankeringsmaskiner! Men sagen er ikke desto mindre således, at partnerne og jeg har forstået, hvor tjekket sådan en frankeringsmaskine er! & jeg har langt om længe taget den beslutning, at jeg skal anskaffe mig en frankeringsmaskine til vores kontor inde i byen. For snart fire år siden startede jeg min nye dagligdag som selvstændig, & gesjæften har ovenud hurtigt tjent nogle penge ind. Det resulterer i, at forretningen nu fremsender ekstremt meget mere post end forretningen gjorde til at starte med. Jeg har erkendt, at man med bistand fra en frankeringsmaskine kan spare ovenud meget tid. Især i mit nystartede firma, hvor vi stadig alene er få kollegaer tilknyttet, vil det være fortrinligt med en frankeringsmaskine, fordi vi allerede rigtig travlt. Og så virker det jo skørt at bruge dyrebar tid på at klistre frimærker på breve! Vi har virkelig meget mere lyst til at spendere tiden på mere værdifulde projekter, & til det formål, investerer vi i en frankeringsmaskine.

Men problematikken er, hvilken frankeringsmaskine, gesjæften skal vælge. Jeg har prøvet at skabe mig en klarhed over markedet, men jeg har endnu ikke besluttet noget som helst. Jeg ser frem til, at I kan hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, som allerbedst kan hjælpe os. Der findes både danske og norske forhandlere af frankeringsmaskiner, og jeg har ikke evnerne til at vurdere, hvorhenne det ville være mest fantastisk at gå til. Helt instinktivt vil jeg ligge mine moneter hos en dansk butik, da det i så fald ville være virkelig meget lettere at kommunikere sammen, såfremt jeg kommer til at opleve repareringer. Men på den anden side synes jeg, at de ikke-danske sælgere af frankeringsmaskiner koster meget færre moneter end de hjemlige virksomheder. Og som just beskrevet, er jeg selvstændig med en just etableret forretning, der kun lige kører rundt. Så af den årsag er det essentielt, at jeg opsporer en frankeringsmaskine til en formidabel pris. Men begribeligvis spiller kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så jeg håber på, med jeres hjælp, at formå at kunne opstøve en frankeringsmaskine, der opfylder begge af firmaets forestillinger!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.