Jeg forguder at suse af sted i et piper seneca v og piper archer lx & bestræber mig på at søge efter pilatus for sale på nettet

I 1997 flyttede undertegnede til Iola i Missouri. Inden undertegnede moverede havde jeg ikke meget kendskab til flyvning, men undertegnede skal forsikre for, at knægtens perioder i mit studie gav talrige temmelig cool erfaringer med mulighed for at flyve piper seneca v, som i de år var fuldstændigt dugfriskt på markedet, samt siden tillige piper archer lx. Jeg mønstrede på pilotskole og fik i månederne efter adgang til at lette piper archer lx og piper seneca v hjemme hos Søren. Jeg havde den stærkste tidsperiode, og efterfølgende har udertegnede utallige gange landet piper seneca v og piper archer lx igen og igen.

Snart skal den store eventyrer til at starte forfra og flytte hjemmet til Lake Moore i midtvest Australien. Derude er der er temmelig lang rejse til alt, og på den baggrund af det en god ide at erhverve sig et aeroplan. Undertegnede spekulerede på at investere i piper archer lx og piper seneca v endnu engang, men i dag leder undertegnede snarere efter pilatus for sale rundt på forhandlere i området. Kyndige jeg har fudnet forskellige velegnede forhandlere af pilatus for sale, og i øjeblikket lader jeg rimelig afklaret med, at jeg må købe mig et pilatus for sale i første omgang og ikke i stedet købe et stk piper seneca v eller piper archer lx. Men I er meget velkomne til at overbevise mig om et alternativ.

Så fremt undertegnede efterspørger pilatus for sale, mener jeg, at flyet ser fornuftigt ud og koster en acceptabel leje. Samtidig har undertegnede erfaring med piper archer lx og piper seneca v og har selv oplevet, at begge 2 betjenes let. Såfremt min beslutning stod mellem piper archer lx og piper seneca v så mener undertegnede faktisk, at jeg helst ville have et piper archer lx over piper seneca v. Men mig her er fristet af de ikke ubeskedne bonusser ved pilatus for sale.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.