Jeg fik et stenslag i min forrude

I torsdags da jeg kørte på motorvejen, fik jeg et stenslag - http://autoruder.dk/reparation-af-stenslag/ – i min bils forrude - http://autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude/, . Det var ret irriterende, da jeg i forvejen just har fået min bil repareret, men nu skal jeg have det igen. Det varer dog heldigvis ej ret lang tid, blot omkring en halv times tid. Herudover tror jeg, at vi har en forsikring til bilen, som inkluderer glasskader, men jeg er lidt i tvivl, så jeg skal lige høre min fyr. I alt fald vil det sige, at reparationen af det nyankomne stenslag i min forrude vil være omkostningsfrit, medmindre at vi skal skille os af med et beløb for vores selvrisiko til forsikringen.

Det er et temmelig stort stenslag, så jeg gad vide, om det egentlig kræver en udskiftning af hele forruden. Det gør det forhåbentlig ikke, af den grund at det vist vil komme til at vare længere tid, og det bliver også mere dyrt for os, hvis vi altså selv kommer til at betale for det. Jeg synes faktisk, at bilens forrude let får stenslag. Er det muligt at have en forrude, som er af mere ringe kvalitet end andre forruder? I har nok allerede forstået, at jeg ej er specielt god til det med biler, men biler er altså også mest en interesse for mænd og ikke kvinder. Det, som betyder noget for mig, er, hvorvidt vores bil er flot.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.