Jeg er på udkig efter en fortrinlig efterskole 8 klasse!

Desværre har vores allerældste søn ej holdt af sin folkeskole. Der har været en negativ social dynamik. Og uheldigvis været konfronteret med mobning… Det har i den grad været overdrevent ulykkeligt… Jeg har været trist, og dét har han uden tvivl også været… Vi har i formiddags finally indset løsningen på dette problem. Vi har afgjort, at han skal på efterskole i 8 klasse… Det er om mindre end et år, så han ska’ ik holde vejret ret længe endnu. Vi er alle virkelig tilfredse med denne bestemmelse! I grunden var det ham selv, der opdagede efterskole 8. klasse. & os som forældre støttede fuldstændig op om hans smukke forslag, dengang han fortalte os det, for snart ti måneder siden… Jeg har kun hørt positivt om at blive optaget på efterskole i 8 klasse, så jeg er ikke spor nervøs! Jeg er rigtig overbevist om, at det bliver en super oplevelse for ham!

Den ret så store tankestrøm, jeg besidder akkurat nu er, at det er enormt svært at vælge efterskole… Der er tusind efterskoler, & jeg har prøvet at skabe mig noget overblik, men jeg føler, at det er meget vanskeligt! Så jeg beder til gud om, at i har lysten til at bistå mig med at opstøve en super god efterskole 8 klasse - http://www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html, . Jeg har læst mig til, at det i hvert fald ik er alle former for efterskoler, som er i stand til at tilbyde undervisning i vores rollings aldersgruppe, så husk på, at det jo altså skal være en efterskole 8. klasse. Ellers beder vi til gud om at kunne opspore en efterskole 8 klasse, som tilbyder guitarundervisning… Det holder han af overalt på jorden, & dét har hjulpet ham helt enormt meget, hvis han har været trist… Af den grund er det vores krav, at han kan blive ved med at dygtiggøre sig!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.