Jeg elsker bare sminke, parykker, masker og kostumer at gå amok i når der er fest

Jeg kan gøre det klart . Mit kreative jeg elsker at gå amok med sminke {http://dramashop.dk/category/sminke-grimas-115/}, masker {http://dramashop.dk/maske/category/venetianske-masker-fra-italien-73/}, kostumer {http://dramashop.dk/kostume/} og parykker.

Jeg kender to veninder som har det på helt den samme måde og som ofte skaber deres kostumer eller køber store masker for derefter at udsmykke videre med fjer og glimmer. Specielt en af mine veninder er ganske begejstret for hvad som helst inden for masker, sminke, parykker og kostumer og jeg og hende har sammen taget til udsalg af parykker og kostumer, som odense teater holder lagersalg. Violas seneste masker købte hun endvidere et eller andet specielt sted, og maskerne pynter nu tøsens stuereol.

Undertegnede vurderer at kostumer, parykker, masker og sminkeer så skægt. Parykker og masker sætter jo et super muntert karaktertræk. F. eksempel sidste nytår, hvor Morten og Irma, som ellers ofte ankommer i og t-shirt og arbejdsbukser hvis vi holder 30 års fødselsdag, helt og aldeles overraskede alle og ankom i kjole og vest inklusive hjemmegjorte masker plus sminke (for dem begge! – iih han rundede det af med de fineste makeup-pede øjne). Det var så fedt. Min veninde og jeg var i morsomme empire kostumer og skøre og fiffige parykker. Det var et styk sjov nytårsaften.

Min mand virker sadly ikke helt så begejstret for kostumer, parykker, sminke og masker. Freddy ironisk nok født tre dage nden fastelavn, og derfor er jeg allerede ved at fundere over, måder at overtale den gode mand til at vi inviterer til fødselsdagsfest med fastelavnstema, hvor venner der vil må dulle op med kostumer, masker, sminke og parykker.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.