Islænderen Black Beauty er ikke begejstret for hverken hestedyrlæge Nordsjælland eller hestepraksis

Til alle tider har jeg været jublende glad for dyr, hvorfor jeg både har hund, kat og heste. Det er på den anden side ej kun lutter lagkage, fordi der indimellem også kommer nedslående problemer, der må klares – eksempelvis kastration hund!

I forbindelse med en omgang sterilisation kat er min Nutte ikke i stødet, og derfor bliver han belønnet m. velsmagende kattefoder. Jeg er jo af den holdning, at det er virkeligt trist, & derfor vil jeg skænke mine dyr en anelse kræs, efter at de har oplevet noget så rædselsfuldt.

Islænderen har også hyppigt problemer, på trods af, at den dog ikke udsættes for kastration hund. Den skal eksempelvis jævnligt på tur til dyrlæge Nordsjælland, og dette nyder den virkelig ikke…

Dyrlæge Nordsjælland er lykkeligvis enormt kyndig, men derfor er det fortsat ej morsomt. I forbindelse med en smuttur hos hestedyrlæge Nordsjælland skal jeg af den årsag altid ud og købe en smule appetitvækkende til dyrene. Det er nemlig der, hestepraksissen befinder sig, men det er også der, der fikses sterilisation hund…

Sådan noget må man desværre tage med, såfremt man er dyreven, og det er ej noget væsentligt problem for mig. Jeg forguder nemlig mine kæledyr, og i bund og grund mener jeg ligeledes selv, at det er rart, de få gange jeg får chancen for at handle lidt ekstra appetitlig hundefoder til mine små pus. Det gør mig jo så lyksalig at være klar over, at de modtager noget udsøgt, som de i den grad vil kunne lide! På en normal torsdag får de naturligvis ligeså lukullisk mad – men det er i sidste ende noget helt enestående, at de får serveret sådan en indbydende godbid…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>