Indpak jeres rollinger godt ind i vinterjakker produceret af Mads Nørgaard.

Hele min familie erindrer soleklart den fredag det udslidte køkken blev overskyllet med en strid strøm af vand. Uovervejede arbejdsmænd havde i sin tid havde ikke nået at tilknytte røret til opvaskemaskinen, hvilket betød, at et en betydelig mængde af vand styrtede ud, med et ordentligt brag, da barnepigen tændte køkkenets maskine. Vi var særdeles frustreret, p.g.a. dét ville forårsage, at den køkkenrenovering - http://www.qualitybrands.dk/vaelg-rigtigt/ – , min familie og jeg netop stod til at igangsætte blev henlagt. Børnene og jeg havde i lang tid efterstræbt et splinternyt tekøkken – mere end noget andet ønskede vi os et nyt design til at forberede maden på – en bordplade køkken - http://www.qualitybrands.dk/koekkenbordplader/ – var af den grund ypperste prioritet.

Den familie jeg har er en lille familie, der siden børnene var små har efterstræbt en køkkenrenovering. Dét aldrende samtalekøkken var i dårlig stand, & familien havde børnene gik i vuggestue drømt om at istandsætte ved at forsyne køkkenet med splinternyt herligt design udformet af Quooker - http://www.qualitybrands.dk/koekkenarmaturer/quooker/ – . Quooker laver dét skønneste køkkenarmatur, hvori funktionalitet, nem betjening og en uovertruffen levealder er i højsædet. Det indledningsvise, familien filosoferede over, da familien skulle i gang med familiens køkkenrenovering var ligeledes – bordplade køkken – fordi dén udslidte bordplade i den grad var for lille til, at vi kunne skære selleri. Samtlige af familiens medlemmer ønskede med dén fremtidige køkkenrenovering at opnå en ordentlig glæde ved køkkenarbejde, da flere egentlig spenderer en stor mængde tid i køkkenet…

Familiens raseri over det uheldige forløb gik væk tjept, lige så snart det viste sig, at tabene ej var enorme. Det følgende skridt på vejen var af den grund at påbegynde vores køkkenrenovering. Familien havde allerede udnævnt dé køkkenarmaturer designet af Quooker, som vi ville have, så installering var det sidste, vi manglede at fuldføre. Rollingerne og jeg kan næsten ik’ vente til, at vores køkkenrenovering er gennemført, & vi er ejere af et skønt nyt samtalekøkken – et samtalekøkken, hvor familien kan mødes til eventyrlige samværstimer. I vores familie prioriterer vi hinandens selskab dybt, og en køkkenrenovering skal bidrage til, at familien ville være ejere af et køkken, hvor der er plads nok til hinandens selskab mens middagsmaden blev klargjort!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.