I huset har vi uenighed – lagkager plus lege til børnene vs. hegnsstolper og havelåger

Kender I til fnidder på hjemmefronten? Min kæreste ka’ for tiden ik kaste sine tanker på noget som helst end havelåger [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager] og hegnsstolper {www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper}, mens praktiske jeg stresser rundt og funderer over barnets fødselsdagsfest med kakao + overvejelser omkring lagkage & boller. Iiih. Manden og jeg vil tage os sammen og få udskiftet grundens slidte hegn, og det arbejde stiller krav til friske hegnsstolper og at min mand og jeg må udvælge ml utallige blandede havelåger. Fint nok, men kan alt det havehalløj ikke liiige afvente til fødselsdagen, hvor vi får 25 unger på besøg, er fikset? Alt det festivitas tænker undertegnede bli’r temmelig pyyyh at ordne helt alene.

Min type i havelåger og hegnsstolper har jeg ik’ grundt over. Havelåger og hegnsstolper har bare været en ting, som stod der, hvor jeg da jeg var barn har levet. Men i dag har jeg og ham selv hus og skal træffe valg om det praktiske til haven. Min mand har fundet lidt fordelagtige producenter online og ka’ ikke afgøre valget af om vi skal have hegnsstolper af træ eller aluminium. Undertegnede er sandsynligvis gladest for stolperne i træ, men hegnsstolper i aluminium er måske mere stærke?

At have en ekstra høj låge til haven har vi snakket om, og i dag fandt min mand flere lækre havelåger, som samtidig kommer med Ruko-lås. Sådan noget lyder godt, idet manden og mig har hus for enden af vejen, hvor ikke en eneste vil reagere, skulle det ske at der sker tyveri.

Straks at børnehavebørnene er fodret af med daimlagkage og lege, så ska’ jeg og ham sammen bestille havelåger og hegnsstolper. Ellers regner mor her ikke med, at jeg får fred for mandens plapren vedrørende fordelene ved havelåger der har lås, hegnsstolper i træ vs aluminium og den slags haveplaner.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.