I disse tider forsøger jeg at opstøve en grøn kaffeautomat!

I en arbejdsmæssig sammenhæng jobber jeg som en eller anden form for ”blæksprutte”! Det har den betydning, at jeg udfylder en del forskellige funktioner, & jeg har derfor ligeledes mange forskellige opgaver. Dét passer mig egentlig virkelig godt. Det var begribeligvis også af den årsag, at jeg søgte jobbet sidste sommer, af den grund, at jeg holder af, at min arbejds dag omhandler adskillige forskellige opgaver. Men dét har den konsekvens, at jeg jævnligt får bestemte slags opgaver, som jeg har ingen erfaring med. Det er sket for mig nok engang, hvor jeg skal til at støvsuge markedet efter en moderne kaffeautomat [frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater/kaffeautomat] til min arbejdsplads. Jeg har ingen viden om kaffeautomater [frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater]. Dén kaffeautomat vi har nu er desværre ødelagt. Vores arbejdsplads har desværre ingen fast leverandør af kaffeautomater, så af den årsag er der mig, der afsøge markedet og finde frem til en leverandør!

Jeg vælger at dele mine forvirrede tanker med Jer vedrørende indkøb af kaffeautomat! Jeg håber I ligger inde med gode tips til, hvilke kaffeautomater, som er de bedste. Jeg ved uden tvivl, at dén kaffeautomat, der nu er ude af funktion, var forholdsvis kraftig bygget, og det ville være fantastisk at slippe for med den nye kaffeautomat. Ellers er realiteten den, at der ej er særligt mange andre krav, som den næste kaffeautomat skal leve op til. Den virkelighed placerer mig naturligvis i en fortrinlig position, hvor jeg næsten alene kan vælge akkurat den kaffeautomat, som jeg kan li. Men på den anden side, gør det også mit projekt sværere. Som nævnt tidligere kender jeg ik meget til kaffeautomater og efter, at jeg har studeret markedet for kaffeautomater, må jeg sige, at jeg er blevet ekstremt fortvivlet. Udbuddet af kaffeautomater er kæmpemæssigt, og jeg har den mening, at det er meget vanskeligt at skabe mig et ordentligt overblik. Derfor håber jeg ubegribeligt meget, at I har lysten til at hjælpe mig med at identificere den helt rigtige kaffeautomat til min arbejds plads. For jeg håber på at løse min tildelte arbejdsopgave på en sådan måde, så mine øverste bosser bliver målløse.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.