Hvorfor er der sådan et stort udvalg af espressomaskiner…

Om ikke længe er det min fødselsdag, & hvert og et familiemedlem har brug for en ønskeliste, som de finder funktionel under gave-indkøb! Det synes jeg faktisk nogen gange kan være ret så svært. Det er ej altid, at det er en mulighed at finde på ønsker. & dét er jo i grunden ikke sådan det skal være, fordi dét sikkert er et billede på, at skandinaviere lever i en tilværelse, hvor forbrug ikke er knapt. Såfremt vi har behov for noget, køber vi det bare, dét betyder, at der er ingen ønsker tilbage til, når nære venner spørger efter en ønskeseddel. Men denne gang er jeg alligevel sikker på mit ønske; en espressomaskine! Jeg har igennem lang tid haft lyst til at bruge penge på espressomaskiner. På en espresso maskine kan vi hjemme i privaten fremstille drikke, der smager himmelsk. Og det er skønt at have mulighed for at invitere sine venner på kaffe fremstillet på en espressomaskine. Således er tiden inde til at jeg har i sinde at ønske mig en espressomaskine af alle kammeraterne. I ekstrem lang tid har jeg bidt mærke i, hvor efterspurgte espresso maskiner er blevet. En hel del er nu den lykkelige ejer af en espresso maskine. Og dén kultur har jeg taget til mig.

Men det er uden tvivl alene den allermest simple del, der er forbi mig, jeg er stadig ikke klar over, hvilken espressomaskine, som er værd at købe! Jeg krydser fingre for, at I underskønne med-bloggere kan hjælpe mig med at blive klogere. Jeg synes at industrien for espressomaskiner er overdrevent stort. & jeg kan overhovedet ik finde rundt i junglen af forskellige typer. Jeg er af den holdning, at espresso maskiner kan fås i mange forskellige priser, og jeg ved ikke, jeg skal gå efter pris eller kvalitet? Så dét vil jeg virkelig gerne få hjælp til at få greb om. Den fantastisk store søgen efter den allermest købte espressomaskine er absolut begyndt! Jeg er blevet ovenud opslugt af espresso maskine jagten, & søger hver eneste dag internettet efter espressomaskiner. Nogle personer vil muligvis kalde mig skør, men det er alene fordi, at jeg fantastisk gerne vil hygge mig med en espresso maskine!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.