Hvis du får brug for kostumer samt parykker, skal du blot søge råd hos en specialist

Der er uden diskussion utallige ting, man må have orden på, når du vil arrangere et dramashow. Uden tvivl skal man have manuskriptet i orden & finde nogle fantastiske skuespillere, som kan give liv til teatershowet, men i det tilfælde at der skal være magi i teatershowet, bør scenen samt kostumer synes gode. Det hjælper ikke noget, at du prøver at overtale tilskuerne til at tro, at de befinder sig i et eventyr hus eller en fortryllende urskov, når du ikke har opsat tårne eller træ rundt om scenen. Derudover skal du sørge for, at både sminke & parykker virker i god stand, og at de eksisterende masker ikke ligner et eller andet fra Fætter BR.

Parykker skal være så diskrete, at man ikke straks opdager at de er på, samt sminke skal lægges smukt. Sminke til dramashows bør faktisk blive specialfremstillet, af den årsag at traditionel sminke ej hver gang føles stærk eller solid nok. Således at de er i stand til at gøre det yngre publikum forskrækkede, er masker nødt til at se skræmmende ud, og maskerne bør virke nemme at bære.

Kostumer vil evt. virke vanskeligere at lave, fordi folk hyppigt ligger inde med en hel speciel idé angående, hvordan kostumerne bør se ud. En del pålidelige syersker, der har mulighed for at fremstille kostumer til lige præcis dine behov, findes der til alt held. At spørge en teater specialist, således at du kan tildeles den bedste sminke & flotte masker til din forestilling, er nu den bedste udvej .

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.