Hvem kender til en erfaren efterskole 8. Klasse…?

Beklageligvis har vores sønnike ikke brudt sig om sin folkeskole. Der har længe været en negativ dynamik. & uheldigvis været mobbeoffer… Det har i den grad været det værste. Jeg har været trist, & dét har han absolut ligeledes været. Vi har i dag finally fundet løsningen på problemstillingen… Vi har afgjort med hinanden, at han skal på efterskole i 8 klasse…! Det er lige om lidt, så han skal ik være grædefærdig ret længe endnu! Vi er alle kolossalt ekstatiske over denne plan. Oprindeligt var det vores afkom, som fandt på efterskole 8. klasse! Og vi begge støttede fuldt op om hans forslag, da han kom med det til os, for snart atten måneder siden… Jeg har virkelig kun hørt positivt om at gå på efterskole i 8 klasse, så jeg er ik’ bekymret på nogen måde… Der er ikke tvivl om, at det bliver godt for ham at gå på ny skole.

Den absolut eneste tankestrøm, jeg ligger inde med lige nu og her er, at det er ekstremt vanskeligt at vælge efterskole. Der er talrige efterskoler, og jeg har prøvet at skabe mig et overblik, men jeg føler, at det er meget svært! Så jeg krydser fingre for, at i vil bistå mig med at vælge en super dejlig efterskole 8 klasse… Jeg ved bare, at det ik er samtlige efterskoler, der er i stand til at tilbyde undervisning til en 8. Klasser, så husk, at det altså ska være en efterskole 8 klasse… Grundlæggende beder vi til at kunne finde en efterskole 8 klasse, der offererer guitarundervisning. Dét elsker han mere end noget andet, og dét har hjulpet ham helt enormt meget, når han har været trist! Så det ville være positivt, såfremt vi kunne opspore en efterskole 8 klasse, der kan bistå ham med at arbejde på sit talent!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.