Hf Odense – Stå Stærkere

Ønsker du at starte på en Hf Fyn?

Ved du allerede, hvad du vil arbejde med. Det kan tænkes, at du ønsker at blive pædagog, sygeplejerske eller politibetjent, eller det kan være, at du går i stedet efter en naturvidenskabelig uddannelse på universitetet. Uanset hvilke drømme for dit studie, du tænker over, ved jeg, at en Hf Odense kan give dig det optimale udgangspunkt for at få dem til at gå i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu vil jeg læse til lærer på seminaret, og jeg er overbevist om at jeg kommer ind.

Ved du ikke endnu, hvad du kan se dig selv arbejde med om nogle år? Det havde jeg heller ikke styr på, da jeg blev færdig med folkeskolen. Men Fyns hf-kursus [www.vucfyn.dk/fynshfkursus] giver dig 2 år til at finde din vej.

Hf Fyn – Gå efter dine drømme

Afslutter du folkeren til foråret, og drømmer du om at studere videre på en skole med tonsvis af fag at vælge imellem? Læser du din Hf på Fyn hos Fyns Hf-kursus, kan du målrette den til nøjagtigt den retning, som du vil hen på.

Ved siden af en almindelig HF med valgfag på niveau A til C, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig liniern: pædagoglinjen, Sproglig hf, politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er linjerne skræddersyede så du bedst kan forberede dig til drømmestudiet.

Fyns hf-kursus har adgangskrav

Drømmer du om at læse din Hf Fyn hos Fyns hf-kursus? Så skal du leve op til en masse adgangskrav. Afslutter du folkeren til juni, skal dine lærere finde ud af, om du på nuværende tidspunkt er klar til gennemføre en hf. For nogle er det nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på din Hf hos Fyns hf-kursus. Det var jeg nødt til slet ikke så nederen, som det kan lyde.

Er du gået ud af folkeskolen for længere end end et år siden? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor de så tester dine faglige og personlige kompetencer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.