Hf Fyn – Med HF får du adgang til drømmestudiet

Kunne du tænke dig at tage en HF på Fyns hf-kursus?

Ved du allerede, hvad du har lyst til at læse til. Det er muligt, at du ønsker at blive politibetjent, sygeplejerske eller pædagog, eller måske går du uden tøven efter en sprogvidenskabelig uddannelse på universitetet. Uanset hvilke drømme for din uddannelse, du tænker over, er jeg sikker på, at en Hf Fyn kan give dig det stærkeste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu vil jeg studere til lærer på seminariet, og jeg er ret sikker på at komme ind.

Ved du ikke endnu, hvad du kunne tænke dig arbejde med senere hen? Det havde jeg heller ikke tjek på, da jeg startede. Men Fyns hf-kursus giver adgang til et par år til at vælge retning.

Fyns hf-kursus – Opfyld fremtidsdrømmen

Bliver du færdig med 10. klasse til foråret, og ønsker du at have en skole med rigtig mange muligheder? Såfremt du gennemfører din hf på Fyn hos Fyns Hf-kursus, så har du mulighed for at styre den til lige præcis den studieretning, som du vil ind på.

Udover en almindelig HF , hvor der er valgfag på a, b & c niveau, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig linjerne: Pædagoglinjen, Sproglig Hf, Politilinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er disse linjer skræddersyede så de bedst kan forberede dig til dit drømmestudie.

Adgangskrav til Fyns hf-kursus

Har du lyst til at tage en Hf Fyn hos Fyns hf-kursus? Så må du opfylde en hel masse adgangskrav. Går du ud af folkeren til maj, skal dine lærere vurdere, om du er klar til at tage en HF-eksamen. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan begynde på hf’en hos Fyns hf-kursus. Det måtte jeg overhovedet ikke så nederen, som det kan lyde.

Er du gået ud af 10. klasse for længere end end et år siden? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor de så vurderer dine personlige og faglige kvalifikationer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.