Her findes ingenting vigtigere end højkvalitets latte på afdelingen, og derfor skal man finde en højkvalitets kaffeautomat

Wittenborg automater? Dem ved jeg nada om! At I ligger inde med erfaringer omkring, hvilke Wittenborg automater, som er værd at investere i, beder jeg til Gud om. Hvis jeg kunne løse denne opgave ekstra tilfredsstillende , ville det sandt at sige gøre mig så jublende… De Wittenborg automater firmaet anvender på dette tidspunkt er uheldigvis gået i tusind stykker. Jeg ved med sikkerhed, at den kaffeautomat, som nu er smidt på lossepladsen, var temmelig svær at flytte rundt på, & det ønsker min arbejdsplads ik’ igen. Ellers er realiteten den, at der ik’ findes særligt mange krav, som den næste kaffeautomat er nødt til at opfylde. I en ovenud sløn position, hvor jeg bare kan vælge nøjagtig den kaffeautomat, som jeg falder for, stiller det mig begribeligvis. Mere besværlig gør det på en eller anden måde ligeledes projektløsningen.

Udbuddet af Wittenborg automater er fantastisk stort, og jeg har den holdning, at det er ekstremt vanskeligt at skabe mig et ordentligt overblik. Arbejdspladsens faste leverandør af Wittenborg automater er beklageligvis gået nedenom og hjem, så vi kan ik få en ny kaffeautomat af dem… Som allerede forklaret kender jeg ikke meget til kaffeautomater plus efter, at jeg har undersøgt markedet for Wittenborg automater, må jeg sige, at jeg er nu enormt omtumlet.

Hvis en fremmed spørger mig, hvad jeg er beskæftiget med, svarer jeg: alt-mulig-mand. Dét passer mig egentlig virkelig godt. Det henviser til, at jeg har talrige kasketter, og jeg har derfor ligeledes flere forskellige opgave typer. Men disse præsenterede fakta resulterer samtidig i, at jeg jævnligt får ansvar for bestemte typer projekttyper, som jeg absolut ikke har erfaring med. Det er sket for mig igen nu, hvor jeg skal til at sondere terrænet efter en hypermoderne kaffeautomat til os. Det var selvfølgelig også af den årsag, at jeg søgte jobbet sidste forår, fordi jeg værdsætter, at min arbejds dag indeholder flere forskellige slags arbejds opgaver. At I kan og vil assistere mig med at finde den allerbedste kaffeautomat til både min plus vores firma, håber jeg enormt meget. Det er derfor, at jeg nu er godt i gang med at beskrive denne i grunden ret dræbende kedelige hverdagsanekdote for alle Jer derude!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.