Helt nye liftgardiner i vores hus

Vi har gang i et stort renoveringsprojekt i hjemmet, da vores stue foruden soveværelse nemlig skal renoveres. Bl.a. skal vi købe nogle helt nye liftgardiner, grundet at vores nuværende gardiner er ganske ødelagte. Det er dog problematisk. Mig og min mand kan ikke vælge imellem væg til væg tæpper el. gulv samt tæpper. Formentlig kommer de nye liftgardiner til at være i en lys farve, så rummet ikke vil blive så sort, selvom gardinerne er trukket ned. Helt nye liftgardiner ser jeg frem til at anskaffe. Jeg kunne godt tænke mig gulv og tæpper, pga. at det efter min mening er smukkest, men min mand kunne godt tænke sig nogle væg til væg tæpper, af den årsag at det ser hyggeligt ud. Tilmed siger han, at vores tre unger ej ligeså let kommer til skade, når de fjoller rundt med væg til væg tæpper. Min mening er dog stadig, at vi bør anskaffe gulv såvel som tæpper, af den grund at vores børn jo slet ikke må lege så voldsomt i vores stue. I det mindste er vi enige om liftgardinerne. Det er mit håb, at vi også snart finder svaret på tæppeproblemet, grundet at vi jo tilmed har mange andre ting end tæpper, som vi skal klare.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.