Helt ny erfaring hos undertegnedes rekrutteringsbureau københavn: en såkaldt enneagram test & karriererådgivning

Som I sikkert kender til har lille mig skabt kontakt til et rekrutteringsbureau {bloom.dk} københavn. Undertegnede er nysgerrig på, hvor meget det kan tilbyde mig når jeg søger job, men de har såvel en såkaldt enneagram test, karriererådgivning {bloom.dk/for-kandidater/karriereraadgivning} og udsigten til at blive rekrutteret til en stilling. Undertegnede har tit tænkt på at internetsøge ”rekrutteringsbureau københavn”, men på samme tid fik jeg et specifikt bureau anbefale af en sød coach. Mathilde er ret begejstret for det her steds karriererådgivning. Hun har vidst nok desuden gennemgået firmaets enneagram test. En Enneagram test virker som en test af, hvaffor en form for psykologisk personlighedsformat den testede er. Min søde veninde er typen hjælperen, som er sød til at gøre andre mennesker tilpas og super empatisk.

Forleden var jeg til introduktionen ektion med et styk rekrutteringsbureau københavn og tog på samme tid virksomhedens emnneagram test samtidig med en omgang karriererådgivning ude hos dem. Jeg blev erklæret for at fungere som udretteren, der nemt keder sig og identificerer sig med jobbet skriver sine grænser i glemmebogen og afskyr ikke rigtig at lave noget. Det hele stemmer fuldstændigt. Det er jo forklaringen på at undertegnede har henvendt mig til det her rekrutteringsbureau københavn samt stedets karriererådgivning. At sidde hjemme og notere ansøgninger og ikk’ rigtig foretage mig nogenting, hader jeg simpelthen. Derfor satser jeg som følge af bureauets enneagram test + karriererådgivning at der inden for nogle uger sker fremskridt, så jeg kan få mig nogle spændende opgaver. Alternativt så kommer jeg til at tapesere hele hytten i ren frustration og træthed.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.