Hele familien rejser til Thailand, med det vuns, at vi kan få fri fra arbejde!

Jeg er placeret på min stol & kigger ud af vinduet i mit hus, og fantaserer mig væk til udlandet. Det irriterende vejr uden for er sort som natten og dystert. Adskillige ville uden tvivl plædere for, at dét er rigtig beskrivende for det vejr, vi har i Norden… Adskillige tænker tillige, at Danmark har kæmpet mod et kedeligt vejr de seneste par måneder. Det får den virkning, at jeg fantaserer om en langtidsferie [www.samson-travel.dk/rejsetyper/langtidsferie] til en nation, hvor der er lunt. Manden og jeg fantaserer om, at vi rejser til Thailand » www.samson-travel.dk/rejsemaal/thailand, så snart, at der er muligt! Jeg har altid elsket at komme på eventyr! & vejret styrker jo vores savn efter rejser til Thailand, eller en langtidsferie et eller andet sted hen. Jeg efterstræber at rejse på alle gørlige måder; som rygsækrejsende, hvor bare fantasien sætter grænseskellene for udfoldelserne, eller en langtidsferie på en billedskøn strand, hvor jeg som det eneste går fra herberget til stranden i utallige dage. Der eksisterer dog en slags rejser, familien ikke synes særligt godt om: temarejser » www.samson-travel.dk/rejsetyper/temarejser-med-rejseleder,! Temarejser benævner jeg de typer rejser, hvor alting er skitseret ned til den mindste bagatel. Manden og jeg synes, at det er ovenud vanskeligt kontinuerligt at være bundet af en detaljeret tidsplanlægning. Således præfererer jeg at komponere mine rejser selv.

Jeg kan absolut ikke vente med at investere i vores kommende langtidsferie. Jeg kan fornemme, at jeg bestemt brænder for at opleve noget nyt. En langtidsferie offererer nye energier til hverdagens vaner. Jeg håber på, at vi inden for de kommende dage rejser til Thailand… De små pus har i evigheder sværmet om en sådan langtidsferie, & Thailand er adskillige vesterlændinge ekstatiske over. Med det samme har jeg bestemt at behandle mine intentioner om en langtidsferie sammen med de små pus og kæresten, & hjernevaske dem til, at hele familien rejser til Thailand lige så snart, at det er ladesiggørligt! I den sammenhæng tilsigter jeg at plæderere for, at vi som familie ik’ spenderer penge på en af de grusomme temarejser, som jeg ingenlunde har været ekstatisk overfor…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.