Han forstod, hvad et termotag burde opfylde som det mindste!

Jeg tænker ofte tilbage på dé usandsynligt mange gange jeg var med min fætter i de butikker, hvor de forsøgte at sælge f.eks. et såkaldt pergo gulv og et termotag » http://traekoeb24.dk/catalog/termotag.php,, eller de attraktive plushegn, som utallige siger er skønne, eller et særligt slags huntonit (http://traekoeb24.dk/catalog/huntonit.php) gulv, eller trapezplader. Han var enorm fan af at spendere utallige timer i disse centre. Jeg on the other hand, kunne tænke mig enormt mange andre beskæftigelser, jeg bestemt hellere ville bruge min tid på. Men trods alt havde jeg brug for at være i hans nærvær. Han og jeg satte pris på at gennembehandle vidt forskellige anliggender, & dét værdsatte jeg ovenud meget. Den mand jeg kendte var en entutiastisk handy-mand, & han værdsatte derfor at udvide sin lærdom, og kigge på et nyt slags pergo gulv eller et termotag til vores terrasse, eller også var han optaget af et plus hegn (http://traekoeb24.dk/catalog/plus-hegn.php) til haven, eller undersøgte markedet for trapezplader, samtidig med han også lige udforskede holdbarheden på sorte huntonit planker…

Jeg brugte en ekstrem stor del af mine første leveår i selskab med ham i de nævnte centre. Og af den årsag er disse formiddage dét, jeg erindrer med størst tydelighed fra mine tidligste år. Jeg har jævnligt spekuleret på, hvad det skyldtes, at han ikke fik et job indenfor hans passion. Han kunne eksempelvis have etableret sin egen gesjæft med videresalg af eksempelvis et gult pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit træ gulve, eller trapezplader. Men når alt kommer til alt, skal det ytres, at han var begejstret for sit arbejde i DSB, på en og samme tid med at han prioriterede alle sine fikserier i hjemmet. Jeg besidder den holdning, at han følte en uovertruffen lykke, ligeså snart, at han arbejde på disse gør det selv projekter. Han var en overskøn mand, & således havde vi også alle disse adskillige rare hygge stunder. Også selvom, at jeg ikke interesserede mig for eksempelvis en ny slags pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit gulvplader eller trapezplader. ikke kunne lade være.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.