Ham min kæreste et startet på cigaretter med damp som anvender sådan noget e-væske bland selv som hedder five pawns /bland selv e-væske

Jeg har i mange uger ønsket af kæresten, hvorvidt han ik sku’ droppe at ryge. Ham derhjemme har forsøgt flere omgange, meen det er ganske fordringsfuldt for ham. I dag fandt vi et styk ordning: damp-cigaretter med brug af sådan noget bland selv e-væske , www.e-trekk.no/e-liquid–e-juice/e-vaeske-bland-selv, fra nogle der har navnet five pawns - www.e-trekk.no/e-liquid–e-juice/e-liquid-five-pawns, . Det er sørme temmelig velduftende.

Han har fået fortalt om five pawns bland selv e-væske fra en barndomsven. Det e-væske virker meget praktisk, i det manden vidst nok selv kan på et personligt plan kan beslutte mængden af nikotin når man anvender det e-væske bland selv af brandet five pawns. I modsætning til bland selv e-væske ka’ det vel være problematisk at beherske med plastre. På samme tid har min kæreste ved røgstop efterlyst følelsen af at stå med en cigaret. Når han benytter five pawns bland selv e-væske kan ham kæresten selv regulere sådan noget med med styrken af nikotin, smage og indholdsstoffer, plus ved brug af five pawns kommer han vidst udenom ganske mange farlige stoffer fra cigaretterne. Det er da lækkert med e-væske bland selv, fordi lille jeg vil jo gerne beholde ham ved godt helbred i lang tid.

Vi forstår at damp-cigaretter skulle vær’ en bedre ting for sundheden + endvidere så stinker stuerne ik længere af rulletobak. Hans e-væske bland selv af brandet five pawns kommer med diverse lugte og smagsindtryk af f. eksempel chokolade. Det duftindtryk nyder både ham og jeg markant. Trods at kæresten i det store hele kun smøgede den uden døre på terrassen, så hang lugten altid i hans tøj og skæg.

Så efter vennens anbefaling hygger jeg mig med min personlige last der går på bland selv slik fra kiosken & derefter har han sin dårlige vane med bland selv e-væske. De forskellige laster synes vi er vældigt underholdende.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.