Halloween kostumer til mig og min kollega/kammerat

Til efteråret skal mig og min kollega/ven til firma-udklædningsfest, så han spurgte mig, om jeg ville skaffe kostumer til os. Talrige varierende halloween kostumer har jeg spekuleret over. I øvrigt er det ligeledes i efteråret, der kommer den såkaldte oktoberfest. Her skal man have tyroler kostumer på. På grund af det var jeg i en kostumebutik på hovedgaden her forleden dag. Der var et væld af halloween kostumer samt for øvrigt tyroler kostumer, men yderligere temmelig meget fedt tilbehør – sminke, masker og parykker, osv. Jeg begyndte med at glo på kostumer, så jeg kunne blive inspireret. Butikken havde adskillige kostumer, og der var mange fremragende at vælge imellem. Dernæst ville jeg se på sminke, masker & parykker, og ligeledes her havde de et bredt udvalg. Nu købte jeg to virkelig smarte dragter. Jeg kørte hjem til min kollega for at vise ham de halloween kostumer, som jeg havde købt, da jeg havde været inde i shoppen med kostumer. Han var ellevild, idet han regnede ud, at vi skulle være spøgelser. I øvrigt fortalte jeg ham om omtalte tyroler kostumer, og så snakkede vi om at tage til en oktoberfest sammen til efteråret. Jeg ser frem til at se mig og min kammerat i vores dragter. Jeg har på fornemmelsen, at vi bliver uhyggelige i dragterne. Jeg ser herudover frem til at se vores medarbejderes kostumer. Jeg tror, at det kommer til at blive en sjov fest. Udklædningsfester er af en eller anden grund oftest altid en del bedre end almindelige arrangementer på jobbet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>