Fremfusende google-søgning efter book underholdning, bookingbureau, book livemusik og book standup

Jeg afgjorde for et par uger siden at være en del af festholdet for vores kommende firmafest på mit arbejde. Efterhånden fik jeg pligt til at ringe til et bookingbureau som kan finde nogle, som at der skal forlyste os under aftentiden. Om dagen skal vi spille boldspil, mens den senere på aftenen står på ”book underholdning” af af sjov og spas ved et bookingbureau. Den beslutning er ik nem.

Jeg er imidlertid så svineheldig, at der ikk er medarbejder, som nægter at jeg må stå for valget book underholdning. Måske kommer det an på, hvilke personer eller bands dette bookingbureau beretter som er ledig på dagen. Selvfølgelig tillige hvad det koster med book underholdning af standup sammenlignet med livemusik.

Når det handler om book underholdning, så lytter jeg til de øvrige mennesker i festudvalget. Nogle vælger book standup og andre går efter book livemusik. Jeg har indbudt de andre votere om book standup eller book livemusik og ved I hvad. I alt er vi 9 i festkomiteen og klart nok er der fire stemmer på book standup og samme antal valg på book livemusik. Med det i mente er jeg nødsaget til at beslutte egenhændigt til når jeg skal tage kontakt til det bookingbureau, jeg vælger.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.